Aspergewrap met kip

Perfect voor een lentepicknick of gewoon omdat het lekker is.

300 gram gekookte kipfilet
1 sinaasappel
4 eetlepels mayonaise
4 (meergranen) tortillawraps
handje ijsbergsla, in reepjes
12 witte asperges, beetgaar en afgekoeld
4 servetten

Verdeel de kipfilet met een vork in stukjes. Boen de sinaasappel schoon, rasp de oranje schil en pers de sinaasappel uit. Meng de mayonaise met 2 eetlepels sinaasappelsap, 1 eetlepel sinaasappelrasp en versgemalen zout en peper.

Besprenkel de wraps met een beetje water en verwarm ze volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron, koekenpan of oven.

Besmeer de wraps dun met sinaasappelmayonaise en strooi er de slareepjes over. Leg er de kipfilet en asperges op. Schep er nog een beetje sinaasappelmayonaise over.

Klap de onderkant over de asperges en rol de wraps op. Draai ze in een servet en bind ze eventueel vast met een touwtje. De aspergewraps mag je uit het vuistje eten!

Print Friendly

Leave a Reply